Hvad er blå mandag?

Blå mandag er en tradition, hvor at nybagte konfirmander tager en fridag, og fejrer deres konfirmation.

Dagen er typisk den første mandag efter, at man er blevet konfirmeret. De fleste skoler giver konfirmationsklasserne fri på dagen. Der er ingen faste traditioner for, hvad man laver på dagen. 

Mange vælger at holde blå mandag sammen i større flok som hele klassen, andre vælger at holde dagen med sine tætteste venner fra konfirmandholdet.

Ideer til blå mandag

Hvor kan man egentlig holde blå mandag? Og hvad laver man på blå mandag? Er du tom for idéer til fede aktiviteter, så har vi dig. Vi samarbejder med de bedste eventfirmaer i Danmark, og tilbyder et stort udvalg af forskellige sjove aktiviteter. Alle kan være med – vores eventcentre tilbyder nemlig aktiviteter til enhver smag. Uanset hvor du befinder dig i landet, har vi helt sikkert nogle fede aktiviteter nær dig.

Idéer til blå mandag kan være

 

Alt i alt vil vi gerne hjælpe dig med at gøre jeres dag så fantastisk som muligt. Uanset hvad I planlægger at gøre, har vi nogen til at hjælpe med at skræddersy en fed oplevelse, til at gøre jeres dag sjov og mindeværdig!

Ballerup eventcenter

Skive gokart eventcenter

Odsherred eventpark

Kongelunden eventcenter

Hvad koster blå mandag?

Det kan hurtigt blive en dyr dag, hvis du ikke er opmærksom på de mange gode tilbud flere steder tilbyder til de nybagte konfirmander. Mange storbyer, eventcentre mv. tilbyder nemlig gode rabatter på dagen. Derfor er det altid en god idé at undersøge de steder, som I overvejer at tage hen. Det kan bl.a. undersøges på restauranters og eventcentres hjemmeside og deres sociale medier. Mange firmaer annoncerer nemlig deres rabatter og tilbud der. Der kan være mange penge at spare, og med lidt planlægning, kan du få mest muligt ud af dine penge.

Kommer I i en større flok, så tilbyder mange eventcentre mængderabat. Så hvorfor ikke styrke fællesskabet – og på samme tid spare nogle penge?

Indhent et tilbud