Festudlejning

Skal du afholde en fest eller begivenhed og har brug for at leje maskiner, festtelte, og udstyr? Så er du kommet til det rigtige sted! Lej noget sjovt til din fest, og gør dit næste arrangement til det næste helt store samtaleemne.

Planlæg den perfekte fest med det rigtige udstyr

At arrangere en fest kan være både sjovt og stressende på samme tid. Men med den rigtige planlægning og det rette udstyr kan du gøre det til en oplevelse, du og dine gæster vil huske i lang tid. 

Festudlejning kan være en fantastisk måde at sikre, at du har alt, hvad du har brug for til din fest, uden at skulle investere i alt udstyret selv. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at arrangere den perfekte fest.

fest

Alt til din fest

Hos Events-Danmark står vi klar med samarbejdspartnere, der er eksperter i at skabe uforglemmelige fester og begivenheder! Vi har samarbejdspartnere i alt inden for festudlejning, som sikrer, at du altid får den bedste service, og bedste udstyr til din næste fest.

Vi samarbejder med festudlejningsvirksomheder, der alle tilbyder en bred vifte af maskiner til leje, som vil gøre din næste fest til en succes. Uanset om du har brug for udlejning til fest, udlejning til bryllup, leje af aktiviteter til din fest, eller andet udstyr, så er du kommet til det rette sted.

Om du mangler professionel rådgivning og vejledning med udlejning til din næste fest, eller om du allerede ved hvad du ønsker, har vi den helt rigtige festudlejningsvirksomhed til dig.

Med vores store netværk af samarbejdspartnere har vi alt til din fest. Vores festudlejningsvirksomheder tilbyder et bredt udvalg af udstyr til leje, herunder

  • Højtaler udlejning
  • Leje af festtelte
  • Leje af borde og stole
  • Lej en bar
  • Lej kostume
  • Fest lys udlejning
  • Photobooth
 

Du kan også leje aktiviteter til din fest! Mulighederne er mange! Lad os hjælpe dig mod et brag af en fest. Lej noget sjovt til din fest, og vær sikker på, at få en mindeværdig oplevelse, I vil huske længe efter.

Hvor skal festen holdes?

Mangler du plads til alle dine gæster, dit næste store arrangement, kan leje af festtelte være en mulighed. Et festtelt beskytter mod vind og vejr, giver en unik og hyggelig atmosfære. Samtidig givet det den fleksibilitet, af at de kan fås i forskellige størrelser, samt kan arrangeres på forskellige måder, så det passer overens med dine ønsker. Leje af festtelt kan også være en økonomisk fordelagtig løsning, i forhold til f.eks. leje af restaurant eller lokale.

Ønsker du at leje et festtelt, kan du med fordel også leje borde og stole, og vær sikker på, at du har plads nok til alle. Mangler du nogen til at stå for drikkevarerne, er det også muligt at leje en bar.

Maskiner til alle arrangementer

Skal du holde et arrangement for venner og familie? Uanset grunden til dit arrangement, kan du finde relevante maskiner og hjælpemidler til dit bryllup, housewarming, fødselsdag, polterabend, barnedåb og meget mere.

Før man holder arrangementer, kan man få brug for maskiner og tilbehør til forberedelsen. Her kan for eksempel være brug for en stubfræser, brændekløver, køleskab, affugter, festtelt, generator, osv.

Under festen er der et hav af muligheder for sjove maskiner og tilbehør, så din fest bliver svær at glemme. Popcornmaskine, Slush Ice maskine, balloner, hoppeborg og meget mere kan gøre din fest helt uforglemmelig. Leje af maskiner til fest har mange fordele. Det kan spare dig for tid og besvær med at købe og opbevare udstyr til din fest. Samtidig sparer du også mange penge, fremfor at købe alt udstyret selv. Udlejningsvirksomheder tilbyder normalt høj kvalitet udstyr, som du kan leje til en brøkdel af prisen. Gennem en festudlejningsvirksomhed undgår du besværet. Lej alt det udstyr du har brug for, uanset arrangement, og modtag altid rent udstyr, der er klar til brug. Mange udlejningsvirksomheder hjælper også gerne med opsætning, så du ikke behøver at bekymre dig om, at sætte det op selv. Det kan være en fordel, især hvis du ikke har den helt store erfaring med opsætning af udstyr.

Ønsker du rådgivning omkring hvilke udstyr og maskiner der passer bedst til din virksomhed, står vores professionelle og erfarne samarbejdspartnere klar til at hjælpe.

Udlejning af maskiner

Når du lejer en maskine til dit arrangement, kan du ofte leje pr. dag eller over en weekend. Hermed kan du efter behov vælge antal dage, hvor du skal bruge festmaskinen.

Der er nogle festudlejningsvirksomheder som tilbyder levering og opsætning af de lejede maskiner, så du nemt kan komme i gang og have fokus på at klargøre resten af festen. Derudover er det ofte også muligt at aflevere maskinerne i optimal stand og så sørger virksomheden selv for den grundige rengøring. Dermed sparer du tid og ressourcer dagen efter dit arrangement, hvor man helst bare vil slappe af efter gårsdagens festligheder.

Prisen på leje af festmaskiner varierer alt efter hvor lang tid du ønsker maskinen, samt om det er over hverdage eller en weekend.

Du kan forvente at skulle betale et depositum for din maskine. Dette er for at sikre at maskinen bliver afleveret i samme funktionsdygtige stand. Dette kan variere alt efter størrelsen og funktionen på maskinen.

Find den rigtige festudlejer

Hos Events-Danmark kan vi hjælpe dig med at finde festmaskiner, fra vores anbefalede festudlejningsvirksomheder. Uanset hvad du har brug for og ønsker, kan vi hjælpe dig med at skaffe de fleste maskiner. Gennem vores samarbejdspartnere af et stort udvalg af festudlejningsvirksomheder kan du være sikker på en uforglemmelig fest, dine gæster vil snakke om i lang tid efter. Ved at finde den rigtige festudlejer, kan du være sikker på, at have en fantastisk oplevelse, som vil skabe minder for livet.

Kontakt os og hør mere om vores samarbejdspartnere, eller surf videre rundt på hjemmesiden og så finder du dem også.