Teambuilding

Udvid din virksomheds samarbejdsevner med et helt unikt og fantastisk teambuilding event.

Udvid din virksomheds samarbejdsevner med et helt unikt og fantastisk teambuilding event

På udkig efter den bedste teambuilding i Danmark? Så er du kommet til det rette sted! Events-Danmark er din ultimative partner, når det gælder sjove og effektive teambuilding-aktiviteter, der fremmer fællesskab og samarbejde.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have et godt team, der kan arbejde sammen og nå fælles mål. Derfor har vi samlet et stort udvalg af de bedste teambuilding-aktiviteter i Danmark på én side, så du let kan finde den perfekte aktivitet til dit team.

Vi tilbyder et bredt udvalg af spændende aktiviteter, der vil bringe dit team tættere sammen og styrke jeres samarbejdsevner. Vores sjove teambuilding-ture, udendørs lege og selskabslege for voksne vil få jer til at grine og have det sjovt sammen. 

Læs mere om fordelene ved en teambuilding tur og hvad det kan gøre for dig og dine kollegaer i din virksomhed her.

Alberts Teambuilding & Events til dit firma

Events i verdensklasse

Der findes et hav af udbydere inden for diverse kategorier af events. Her hos Events-Danmark.dk er det vores fornemmeste opgave at fremhæve de aktivitetscentre, der med garanti kan tilbyde dig eller din virksomhed, et uforglemmeligt event.
Et af vores mest anbefalingsværdige event firmaer er Alberts.dk. Alberts tilbyder unikke og skræddersyet events til absolut alle formål. De har over 30 års erfaring med alt fra polterabender til udenlands firma rejser og meget mere.

Alberts er det mest alsidige og ude af boksen eventfirma vi nogle sinde har samarbejdet med, og det viser sig tydeligt i de udtalelser fra deres kunder. Tidligere kunder har været, Toms, Dong Energy, Danske spil med flere.

Alle events har været skræddersyet til netop deres unikke ønsker, og har huset op over 320 deltagere og har varet alt fra få timer til flere dage.

Så søger du et helt unikt event, eller skal du forkæle dine kollegaer efter et fantastisk år? Tag et kig på de vores sjove og effektive teambuilding-aktiviteter, og find den perfekte aktivitet til dit team. Hos Events-Danmark går vi op i at skabe en unik og uforglemmelig oplevelse for din virksomhed. Vi garanterer, at I vil få en fantastisk oplevelse og styrke jeres samarbejdsevner på samme tid. Kontakt Alberts i dag, og book jeres næste teambuilding-event med Alberts, og få en oplevelse, I aldrig glemmer.

Teambuilding aktiviteter langt ud over normen

Alberts team af dygtige instruktører og event koordinatorer står altid klar til at sammensætte et helt unikt og skræddersyet teambuilding event til dig og dit team. Vi tilbyder vores ydelser i hele landet og kan sørge for alt fra Gokart, Escape rooms, paintball, middage med konkurrencer til udenlands ture der varer flere dage og meget mere.

Specielt udlands turene har virkelig sat sammenholdet og vigtigheden af at kende sine kollegaer i fokus. Alberts tilbyder ture til, Sverige, Norge, Grønland, Italien mm., som mange virksomheder har haft stor glæde af.

Gokart

.

.

.

Escape rooms

Udlandsture

Paintball m mere

Tom for ideer? Vi har dig

Skulle du forsat være i tvivl om hvad du skal lave til næste teambuilding firmaevent? så frygt ej, vi har nemlig på resten af vores website, samlet en masse ideer og inspiration til dig. Her på events Danmark finder du mange gode bud på hvad dit næste firmaevent skal indeholde. Ellers kan du på Alberts.dk finde referencer og inspiration fra tidligere kunders super fede events. Der er blandt andet billede galleri der kan give inspiration til jeres næste teambuilding tur. Der er næsten ingen grænser for, hvad der vil kunne lade sig gøre af teambuilding aktiviteter og sjove lege for voksne. 

Det er bare med at finde det firmaevent der lyder mest interessant for dig og dit firma.

Inspiration til teambuilding aktiviteter kan være:

  • Lasertag
  • Escape room
  • Disc golf
  • Fodboldgolf
  • Segway tur
  • Menneske bordfodbold
  • Klatring på klatrebane
 

Uanset hvilken aktivitet du vælger, vil vores erfarne teambuilding-eksperter sørge for, at I får en unik og uforglemmelig oplevelse, der vil styrke jeres samarbejde og skabe en stærkere enhed i jeres virksomhed. Vi samarbejder med virksomheder der tilbyder skræddersyede teambuilding aktiviteter, der passer til jeres behov og mål. De erfarne instruktører vil sørge for, at jeres team får den maksimale læring og oplevelse ud af aktiviteterne. 

Lad os hjælpe jer med et stærkt og sammenhængende team, der kan nå jeres virksomheds mål på en sjov og effektiv måde!

Lasertag

Oplev adrenalinen pumpe i jeres team, når I kaster jer ud i den intense og sjove aktivitet, lasertag! Lasertag-teambuilding er den perfekte aktivitet til at styrke samarbejdet og kommunikationen i jeres virksomhed. Udfordr jer selv og hinanden i den taktiske kamp, hvor I skal samarbejde og kommunikere for at nå jeres mål. Jagt din chef og dine kollegaer med din laser gun og få den evige håneret på kontoret!

Med vores professionelle udstyr og erfarne instruktører vil I få den ultimative lasertag-oplevelse, der vil bringe jeres team tættere sammen end nogensinde før. Du kan enten vælge at besøge eventfirmaet eller få oplevelsen direkte til dig. Perfekt til kontoret, i skoven, til en sommerfest, eller noget helt andet. 

Lasertag er en populær og sjov teambuilding aktivitet. Og det forstår vi godt! Modsat paintball gør det ikke ondt at spille lasertag. Det er helt ufarligt. Alle kan være med til denne slags teambuilding tur, og have det sjovt. Der vil altid være en instruktør klar til at tage imod jer og instruere i spillet – spørgsmålet er, er I klar?

Oplev lasertag gennem Events-Danmark, find din foretrukne udbyder af lasertag, og skab et stærkt og sammenhængende team!

Teambuilding er vejen til et godt samarbejde

Teambuilding og samarbejde er blevet mere populært blandt danske virksomheder. Teambuilding aktiviteter og teambuilding øvelser er med til at samle alle i firmaet uanset samle køn og roller i firmaet, da man bliver stillet over for kompliceret opgaver, der kræver en indsats af alle. Det kunne f.eks. være at overnatte i en skov med primitive præmisser, lave mad sammen, blive udforet i gastronomiens verden, eller andre aktiviteter der kræver alle er med til at give en hjælpende hånd. Efter endt firmaevent er den fornyet team spirit og tiltro til hinanden med til at skabe et godt og trygt miljø på arbejdspladsen. I får en følelse af fællesskab gennem teambuilding. Det er vigtigt med teamudvikling i en virksomhed, så hvorfor ikke gøre det med leg, samarbejdsøvelser og grin?

Det kan også være at fokus til dit firmaarrangement ikke er at det hele skal være sjov og spas , men mere det lærerige, for at kunne komme frem til nogle værktøjer man ville kunne bruge i en konfliktfyldt hverdag. Der findes uendelige af muligheder for dit næste firmaarrangement, hvor der både er tid til det sjove og det mere alvorlige.

Vi tror på, at vores udbydere af teambuilding aktiviteter kan hjælpe jer med at skabe en stærkere enhed, der kan opnå fælles mål og møde udfordringer med større succes. Tøv ikke med at booke en teambuilding tur for din virksomhed i dag – du vil ikke fortryde det.

Indhent et tilbud