Paintball Jylland

Find den ultimative action aktivitet med paintball i Jylland hos Events-Danmark! Vi samarbejder med flere forskellige paintball firmaer i Jylland, og vi står klar til at hjælpe med at finde det firma, der passer bedst til dig og dine behov!

Udfordre dine venner, familie og kolleger i paintball i Jylland

Så er der meldt paintballkrig! Nu er tiden kommet til at sætte de andre på plads – og hvilken bedre måde er der end den ultimative fælles action aktivitet, paintball?

Paintball i Jylland er en fantastisk måde at tilbringe tid sammen med venner, familie og kolleger. Det er en sjov og spændende aktivitet, der kræver samarbejde, strategi og taktik.

Vi samarbejder kun med de bedste paintballfirmaer i Jylland – du kan derfor altid forvente et højt serviceniveau og en top motiveret instruktør, der bestræber sig på at levere den ultimative bedste oplevelse til dig og dit selskab – hver gang.

Paintball er for alle

Paintball er ikke kun for de erfarne spillere, det er også en fantastisk aktivitet for teambuilding eller en sjov dag ud med venner og familie.

Med forskellige paintballarenaer og spiltilstande kan I tilpasse oplevelsen alt efter jeres ønsker og behov.

Få en uforglemmelig sjov oplevelse med paintball i Jylland!

Ops: Du skal dog være opmærksom på, at man som minimum skal være 16 år for at deltage i et paintball spil – dog skal du medbringe underskrevet accept fra forældre. Er du over 18 giver du den bare gas. Du skal altid være forberedt på at skulle vise gyldigt ID

Hvad for noget tøj skal man have på til paintball?

Det anbefales det at bære tøj, der er let og åndbart, så du kan bevæge dig let og undgå at få det for varmt. Det anbefales også at bære tøj i mørke farver, såsom sort, mørkeblå eller mørkegrøn, så du ikke skiller dig ud i paintball spillet.

Det er også vigtigt at bære tøj, der dækker hele kroppen for at beskytte mod mulige mærker. Lange bukser og en langærmet trøje er ideelt. Endelig er det vigtigt at bære passende fodtøj.

Events Danmark

Hvor meget koster det at spille paintball?

Prisen kan variere afhængigt af stedet, hvor du spiller, og hvilken pakke eller tid I vælger at spille i. Generelt kan priserne på paintball i Jylland ligge mellem 200-500 kr. pr. person for et grundlæggende spil på ca. 1-2 timer i en paintballarena, inklusiv udstyr som maske, markør og kugler.
Hvis du ønsker at spille i længere tid eller have adgang til mere avanceret udstyr, kan priserne stige.

Det er også muligt at købe pakker med inkluderet mad eller andre aktiviteter, hvilket kan påvirke prisen.

Det er vigtigt at pointere, at disse priser kun er vejledende, da prisen vil variere fra sted til sted.

Det er en god idé at undersøge priserne på de forskellige paintballarenaer i Jylland, inden du booker, så du kan finde en pris, der passer til dit budget og dine ønsker. Vi har gjort det nemmere for dig – vi har nemlig samlet de bedste paintballfirmaer i Jylland.

Indhent et tilbud