Escape Room

Kan du tænke ud af boksen, holde overblikket og knække koden før det for sent?

Løs gåderne og opklar mysteriet i et Escape Room

Escape room, escaperoom, mystery room, game room… kært barn har mange navne. Det er tid til at finde dit indre legebarn frem og få udfordret dine grænser. I et escaperoom er der ingen vej uden om at prøve nye grænser af med de nervepirrende, spændende og adrenalinfyldte rum. Du får udvidet din horisont og lært nye sider af dig selv og dine medspillere du ikke kendte til. Det er vigtigt at huske teamwork og massere af kommunikation med dine medspillere, er koden til at kunne løse gåderne. 

Escape room er med til at styrke jeres fællesskab og sammenhold. Det er vigtigt at lytte til hinanden og bevare et overblik gennem hele spillet. Der findes flere forskellige rum med forskellige temaer, så uanset hvad du er til, så er der et escape room der passer til dig. Det kan være alt fra at en videnskabsmand er blevet vanvittig, og i nu er testpersoner i et mystisk eksperiment. Til at en seriemorder er sluppet løs, og det nu er jeres opgave. med livet på spil, at løse morderens gåder for at kunne slippe ud. Det eneste du kan være helt sikker på er, at når dørene lukker bag dig, begynder spillet. Det er også muligt at booke dobbeltrum, hvor der er meget fokus på samarbejde, når man skal kordinere med hinanden på tværs af to rum. 

Er prisen noget at flygte fra?

Prisen variere alt efter hvilket escape room du ønsker, og hvilken dag på ugen i ønsker at spille . Det kan være alt fra 150 kr. til  400 kr. per person. 
Det de bedste priser på markedet kombineret med top service og en oplevelse i verdensklasse, så prisen er bestemt ikke noget du skal flygte fra. Det er tværtimod en pris mange ville jage efter. 

Hvor kan jeg flygte?

Events Danmark

Hos Events Danmark kan du finde steder at løse gåder i hele landet. Der er eventcentre i både Jylland, på Sjælland og på Fyn, med en masse escape rooms i de store byer som København, Odense, Herning og Århus. Der findes et utal af rum, så det er bare med at komme i gang. Flere eventcentre tilbyder både mystery room, som er indenfor og mystery hunts, som foregår udenfor.

Kan børn blive låst inde i et rum?

Der er aldersgrænse på enkelte escape room på min 15 år. men Det betyder dog ikke at dit barn ikke også, kan få lov til at løse gåder og knække koder. Her på siden finder du nemlig eventcentre, der også har escape rooms egnet til børn. Det er dog et krav, at være ledsaget af en forældre eller værge. Der er også her massere af spænding fyldt med lærerige gåder. 

Hvor mange er der plads til i et Escape Room?

Hos Events Danmark finder du eventcentre af Escape rooms med plads til 100 personer på en gang. Det skyldes de mange tilknyttede escape room. Det er dog en begrænsning på maks. 6 personer per rum af gangen så alle kan komme frem i lyset og vise deres egenskaber.
Føler man sig skarp og hurtig kodeknækker kan man prøve et escape room med kun 2 personer og se om man kan nå at løse gåderne og flygte fra rummet inden tiden løber ud.