Firmaevents

Mangler du ideer til det næste firmaevent for din virksomhed?
Så er du kommet til det rette sted! 

Vi samarbejder med mange event virksomheder, og har helt sikkert et firmaevent, der passer din virksomheds behov og ønsker!

Eventcentre til firmaevents

Events-Danmark har samlet nogle af de bedste eventcentre til et sjovt og lærerigt firmaarrangement. Udvid din virksomheds samarbejdsevner med sjove et sjovt firmaevent! Lad vores udvalgte eventcentre stå for eventplanlægningen, og vær sikker på et unikt og fantastisk event med fede firmaaktiviteter.

Vi er stolte af at kunne tilbyde din virksomhed en unik oplevelse, som vil styrke jeres virksomhed og skabe stærkere relationer mellem jeres medarbejdere. Når I vælger Events-Danmark til at finde jeres næste firmaevent, kan I være sikre på, at I får en oplevelse, som vil styrke jeres virksomhed på mange måder. Vores firmaevents skaber et stærkt fællesskab og en følelse af samhørighed, som vil styrke jeres medarbejderes motivation og engagement.

Find eventfirma

Du kan finde massere af teambuilding øvelser der lære jer at lytte til og stole på hinanden. Samt teambuilding aktiviteter der udfordre dig og dine kollegaer ved at kræve i arbejder sammen som et team og stoler på hinanden for at kunne løse udfordringerne. Hvad enten I søger en sjov firmaaktivitet, en spektakulær firma sommerfest eller en traditionel firma julefrokost, så har vi eventcentre der tilbyder noget for alle. 

Vores eventcentre tilbyder en bred vifte af firmaevents, herunder et stort udvalg af en række forskellige sjove events for voksne. Vi har mange spændende firmafest ideer, der vil overraske og ikke mindst begejstre jeres medarbejdere.

Nedenfor ses udvalgte eventcentre der giver jer adrenalin i blodet og kamp til stregen til jeres næste firmaevent.

Ballerup eventcenter

Skive gokart eventcenter

Odsherred eventpark

Kongelunden eventcenter

Teambuilding er vejen til et godt samarbejde

Teambuilding og samarbejde er blevet mere populært blandt danske virksomheder. Teambuilding aktiviteter og teambuilding øvelser er med til at samle alle i firmaet uanset samle køn og roller i firmaet, da man bliver stillet over for kompliceret opgaver, der kræver en indsats af alle. Det kunne f.eks. være at overnatte i en skov med primitive præmisser, lave mad sammen, blive udfordret i gastronomiens verden, eller andre aktiviteter der kræver alle er med til at give en hjælpende hånd. Efter endt firmaevent er den fornyet team spirit og tiltro til hinanden med til at skabe et godt og trygt miljø på arbejdspladsen. 

Det er vigtigt med teamudvikling i en virksomhed, så hvorfor ikke gøre det med leg, samarbejdsøvelser og grin?

Det kan også være at fokus til dit firmaarrangement ikke er at det hele skal være sjov og spas , men mere det lærerige, for at kunne komme frem til nogle værktøjer man ville kunne bruge i en konfliktfyldt hverdag. Der findes uendelige af muligheder for dit næste firmaarrangement, hvor der både er tid til det sjove og det mere alvorlige.

Vi tror på, at vores platform med samlede udbydere af teambuilding aktiviteter kan hjælpe jer med at skabe en stærkere enhed, der kan opnå fælles mål og møde udfordringer med større succes. Tøv ikke med at booke en teambuilding tur for din virksomhed i dag – I vil ikke fortryde det.

Events i verdensklasse

Der findes et hav af udbydere inden for diverse kategorier af firmaevents. Her hos Events-Danmark.dk er det vores fornemmeste opgave at fremhæve de aktivitetscentre, med de fedeste firmaaktiviteter i landet, der med garanti kan tilbyde dig eller din virksomhed, et uforglemmeligt event.

Et af vores mest anbefalingsværdige event firmaer er Alberts.dk. Alberts tilbyder unikke og skræddersyet events til absolut alle formål. De har over 30 års erfaring med alt fra polterabender til udenlands firma rejser.

Alberts er det mest alsidige og ude af boksen eventfirma vi nogle sinde har samarbejdet med, og det viser sig tydeligt i de udtalelser fra deres kunder. Tidligere kunder har været, Toms, Dong Energy, Danske spil med flere.

Alle firmaevents har været skræddersyet til netop deres unikke ønsker, og har huset op over 320 deltagere og har varet alt fra få timer til flere dage. 

Alberts team af erfarne eventplanlæggere vil arbejde tæt sammen med jer for at sikre, at alle detaljer er på plads, og at jeres event bliver en succes.

Alberts tilbyder også udlandsarrangementer specielt inden for teambuilding. Så søger du et helt unikt firmaevent, eller skal du forkæle dine kollegaer efter et fantastisk år, så kontakt Alberts her.

7 mennesker giver hinanden high five
kollegaer der hygger sig til fest

Hvordan foregår det?

Events Danmark

Hos events Danmark har vi samlet firmaevents hos de bedste eventcentre over på kryds og tværs af hele Danmark. Vi samarbejder med professionelle og erfarne eventcentre, som sikrer at jeres firmaevent bliver en succes. 

Du kan finde firmaarrangementer i Jylland på Sjælland eller på Fyn. Her finder du masser af firmaevents i de store byer som København, Åhus og Aalborg og Silkeborg. Dit firmaevent kan holdes både indendørs eller udendørs uanset, hvor du befinder dit i landet, om det er Jylland, Sjælland eller Fyn. Der er både et udvalg af teambuilding arrangementer, fest, leg samt mere stille firmaarrangementer. Firmaevents kan kan forløbe sig over flere dage alt efter hvad firmaet ønsker. Et firmaevent har dog som udgangspunkt altid en varighed på mindst 1 time.

Vi kan også hjælpe med buskørsel til og fra eventet. Så I kan more jer uden at skulle tænke på dette.

Eventcentrene vil sørge for alt det praktiske, så I kun skal fokusere på at have det sjovt, og styrke jeres virksomhedskultur. Eventcentrene er udstyret med alt det nødvendige udstyr og faciliteter til at sikre, at jeres firmaevent bliver en succes.

Hvor mange?

Hos events Danmark har vi eventcentre der tilbyder firmaevents med kapacitet på op til 750 personer som er i gang på samme tid. Selvom det er mange mennesker på samme tid betyder det ikke at nogle kan slippe udenom teambuilding aktiviteterne, Man vil nemlig ofte blive inddelt i hold. Her vil man kunne blive sat overfor et andet hold, hvor man skal dyste mod hindanen. Holdene forsøges at holdes små, så alle kan være aktivt med i firmaeventet uden at blive overset. Et event starter fra minimum 4 personer.

Tom for ideer? Vi har din ryg

Er du i tvivl om hvad du skal lave til næste firmaevent? så frygt ej, vi har samlet en masse ideer og inspiration til dig her hvad enten det skal indebære action eller ej. Her på events Danmark finder du mange gode bud på hvad dit næste firmaevent skal indeholde. Vores erfarne eventcentre tilbyder mange sjove events for voksne.

Hvad med at prøve et bowlingcenter, hvor I kan dyste mod hinanden i en sjov og udfordrende konkurrence? Eller måske er det tid til at prøve partybowling, hvor I kan nyde en lækker drink og god musik, mens I kæmper om sejren.

Hvis I er til noget mere actionpræget, så kunne silent disco helt sikkert være noget for jer. Dans og syng med i jeres helt eget headset og oplev en helt unik feststemning, som I aldrig vil glemme. Eller hvad med at prøve at dyste på en minigolfbane, hvor I kan udfordre hinanden på en sjov og spændende bane?

Og hvis I virkelig vil tage jeres firmaevent til det næste niveau, så kan I leje en båd og opleve Københavns smukke havn ved vandet.

Find jeres næste firmaevent

Andre fede firmaaktiviteter kunne også være en firmatur med klatring, fodboldgolf, Escape Room, Paintball, eller Gokart. Der er næsten ingen grænser for, hvad der vil kunne lade sig gøre. Det er bare med at finde det firmaevent der lyder mest interessant for dig og dit firma.

Uanset hvilken aktivitet du vælger, vil vores firmaevent-eksperter sørge for, at I får en fantastisk og uforglemmelig oplevelse med fede firmaaktiviteter, uanset hvor i landet I befinder jer. 

Find dit næste eventcenter her på siden, og få skræddersyet jeres næste firmaaktivitet, så det passer til netop din og din virksomheds behov og ønsker. Om I selv står inde med firmafest ideer eller har brug for inspiration til jeres næste firmaaktivitet, står vores eventcentre klar til at hjælpe. Lad os hjælpe jer mod et stærkt fællesskab og sammenhold i virksomheden med mindeværdige firmaaktiviteter.

Er dig og din virksomhed interesseret i at styrke sammenholdet? Kontakt et eventcenter i dag for at høre mere om vores firmaevents og få skabt en oplevelse, der vil styrke jeres virksomhed og skabe langvarige minder for jeres medarbejdere.

Indhent et tilbud