Leje af køleboks / køleskab

Lej en lækker cooler i form af køleskab/køleboks, som er med til at holde dine drikkevarer til arrangementet iskolde – der er intet bedre end iskolde drikkevarer til gæsterne, når de tørster. 

Hold drikkevarerne kolde til dit arrangement

Køleboksen sørger for at du nemt kan holde både øl, sodavand, vand og vin kolde.

Hvis drikkevarer skal præsenteres på den bedste måde til et arrangement, så er en køleboks på hjul det helt oplagte valg. Den er nem at placere og rykke rundt på, da den er med hjul monteret på. Derfor er der heller ingen tunge løft, og dermed gør det den super praktisk at have med at gøre.

Udlejning af køleboks til jeres event, konfirmation eller fest sker igennem D.B.P Udlejning hvor køleboksen udlejes til fordelagtige priser!
Køleskab/køleboks kan både afhentes og udbringes, mod et tillægsgebyr. Afhentning af køleboksen foregår i Skibby, på Sjælland. Udbringning sker ligeledes på Sjælland.

Mere praktisk info om køleboksen

Boksen er en CocaCola køleboks. Den kan rumme op til 130 liter, og vejer 90 kg – udstyret indvendigt lys. Bruger 220wat. Boksen er 60 cm bred, 110 cm høj, 70 cm dyb. 

Køleskabet kan holde en temperatur ml. 0-16 grader. Den må ikke lægges ned – heller ikke under kørsel. Køleboksen er udstyret med 2 hjul og 2 ben, så den er nem og fleksibel at flytte rundt på. Køleskabet kan både benyttes inde og ude. Reparation af køleskab må kun udføres af D.B.P udlejning.

Pris på udlejning af køleboks

Dagspris for køleskab- eller boks: 300 kr. inkl. moms.

Der er weekend tilbud på 500 kr. inkl. moms for en hel weekend.
(Fra fredag kl. 18 til søndag kl. 16 eller efter anden aftale med D.B.P udlejning

Depositum på udlejning af køleboks / køleskab

Vær opmærksom på at der opkræves et depositumgebyr på 1.000 kr. inkl. moms. Depositum betales ved afhentning, og returneres ved aflevering – på betingelse af, at maskinen er i samme stand som ved afhentning. 

Alle priser er ved selvafhentning i Skibby 4050. Udbringning af kølerne foregår på Sjælland mod betaling, 20,- pr. km.

kolde drikkevarer dækket af is

Indhent et tilbud