Paintball

Er det tid til at vise dine venner eller kollegaer hvem der bestemmer?

Nu er tiden kommet til at sætte dine venner og kollegaer på plads med paintball

Hvilken bedre måde at gøre det end at skyde løs på dem med frugtfarve. På paintballbanen er du sikret en masse action og adrenalin i blodet, men tag dig i agt for fjenden, de gemmer sig i hver en krog. Hos Events Danmark finder du eventcentre der tilbyder paintball events med mere end 30 års erfaring. Det betyder dog ikke de dvæler i fortiden, der er nemlig et stort udvalg af nydesignet baner, samt en altid innovativ tilgang der sikre det nyeste udstyr i branchen.  Du kan forvente et højt serviceniveau og top motiveret instruktører, der bestræber sig på at levere den bedste oplevelse til dig hver gang.

Det sjældent set at blive ramt af så gode priser

Du kan være sikker på en god paintball pris samtidig med en top service med det nyeste udstyr. Det er muligt for vores samarbejdende eventcentre at skyde prisen helt i bund med hjælp af ekspertise og processer. Prisen variere fra 200 kr. til 500 kr. per person, alt efter hvad dit behov er for tid og antal kugler. Du finder de præcise priser på vores eventcentres hjemmesider her:

Kongelunden

Odsherred eventpark

Skive Paintball & Gokart

Hvor skyder jeg henne?

Events Danmark

Hos Event Danmark er det lige meget om du befinder dig i Jylland, på Sjælland eller på Fyn, hvis du gerne vil spille paintball med dine venner eller kollegaer. Vi kan nemlig samlet eventcentre der tilbyder paintball events i nogle af de største byer i Danmark, nemlig København, Odense og Århus, så der ikke er nogen grund til at skulle køre langt. Du kan både finde massere af paintball baner udenfor, men også indenfor har vores eventcentre sat fede baner op, så vejret ikke skal stoppe jer for en god battle.

Hvor gammel skal man være for at skyde en voksen?

Du skal som minimum være 16 år for at deltage i et paintball spil, dog skal du medbringe en underskrevet accept fra en forældre. Er du over 18 år giver du den bare gas. Du skal bare altid være forberedt på at skulle vise gyldigt ID.

Indhent et tilbud