Buskørsel

Ofte når man skal til events rundt om i Danmark, kan det være både hyggeligt og nemt at følges ad.

Derfor er buskørsel oplagt til store som såvel små arrangementer. 

Buskørsel til events

Det kan være en stor fordel at leje en bus med chauffør, når firmaet eksempelvis skal på tur eller hvis din lokale læseklub skal i teatret. 
Der findes et hav af forskellige selvskaber der tilbyder buskørsel. Her er det vigtigt at du finder den rette til jeres behov og ønsker. 
Nogle vil gerne have noget der minder mest om en partybus, mens andre sætter større pris komfortable sæder og wi-fi. 
 
Andre ting at tage højde for er hvor langt I skal køres, om det er både tur og retur, samt hvilken størrelse i har behov for. Alt dette afhænger af om du skal bruge buskørsel til events, koncerter, firmakørsel, pensionister eller måske endda VIP kørsel. 

Gode råd til leje af bus med chauffør

Som sagt er der en del du skal tage højde for og nogle ting du bør overveje, for i sidste ende at gøre processen lettere og måske billigere. 
 

Planlæg din rejse i god tid

Hvis du allerede ved at du skal bruge buskørsel om nogle uger, så gør dig selv den tjeneste at booke i god tid. På den måde kan du sikre at den bus du ønsker er til rådighed og du har formentlig flere selvskaber du kan vælge i mellem. 

Tænk over bustypen

Der findes flere forskellige typer bus. Til din buskørsel kan forskellige selvskaber hjælpe med standartbusser, partybusser eller VIP busser.

Planlæg din tur

Overvej om I har specifikke krav eller ønsker til buskørslen. Dette kan eksempelvis være indlagt pauser, at der skal samles nogle op på halvvejen eller om I vil et smut forbi en bestemt seværdighed. Jo mere specifik du kan være fra start, jo hurtigere kan du finde det selvskab, der tilbyder den bedste løsning. 

Undgå myldretiden

Hvis I vil køre fra en større by som København, Århus eller Odense med meget trafik, er det anbefalelsesværdigt at planlægge afgangen enten før eller efter den værste trafik. På den måde kan I lettere overholde tidsplanen og undgå at sidde fast i en kø.

Hvor mange personer skal med?

Jo flere I kan samles, jo bedre. Det giver lidt sig selv, at der kan være flere om at betale.
 

Indhent et tilbud