Hoppeborg

Lej en hoppeborg til din næste fest

En hoppeborg kan være en god og sjov aktivitet til din næste fest. Det kan både være sjovt for børn, hvor der sættes gang i kroppens aktivitet. Med en hoppeborg kan din fest ikke nemt blive glemt, og det vil være på gæsternes læber i noget tid efterfølgende.

Man kan leje en hoppeborg hos en række udbydere i Danmark, men det er vigtigt at finde en troværdig og professionel udlejer. Derudover skal udstyret være ordentligt, så man ikke får en beskidt eller ødelagt hoppeborg, som børnene skal hoppe rundt i. Nedenfor kan du se hvem vi anbefaler som udlejer på Sjælland.

Hoppeborg med bolde eller vand

Hoppeborgen er oppustelig, hvor børnene kan lege med sjove funktioner, såsom udfordrende klatrehåndtag, vandpistol, rutsjebane og lignende. Funktionerne varierer alt efter udlejer, men der er altid en garanti for sjov leg.

En hoppeborg kan varierer i størrelse, som du skal være opmærksom på. Der er nemlig typisk en maksimum belastning, så det er vigtigt at regne ud hvor mange børn der kan hoppe og lege samtidigt.

Derudover kan man hos nogle udlejere få tilsluttet vand til hoppeborgen, så det bliver til et vandland. Hvis dette ikke ønskes, er det ofte muligt at leje bolde med til hoppeborgen.

Find en troværdig udbyder

Det er vigtigt at finde en troværdig udbyder, så du ikke står på dagen og mangler den bestilte hoppeborg. Derudover skal det være en venlig udlejer, som ønsker at I får en dejlig dag med en sjov hoppeborg, til en attraktiv pris.

Det kan dog være en udfordring at finde den rette og troværdige virksomhed, som udlejer hoppeborge. Derfor anbefaler vi at du lejer hos D.B.P Udlejning, som altid levere til tiden og med et smil. Derudover starter prisen for en dags leje af en hoppeborg på kun 300 kr.