Gokart

Er der en formel 1 køre gemt i dig? Nu har du muligheden for at udleve din drøm.

Udlev din drøm som formel 1 køre i en gokart.

Hos Events Danmark finder du de bedste eventcentre med nogle af de mest eftertragtede gokartbaner, og gokarts med en tophastighed helt op til 70 km.
Go karts er en oplagt mulighed, hvis du leder efter oplevelser til dit næste firmaevent, fødselsdag eller opvarmning til en god bytur med massere af adrenalin i blodet. En ting er sikkert! Du kan glæde dig til en sjov dag bag rettet i en af de hurtige go karts, og vise dine venner eller kollegaer at du har fart i blodet. Læg alle bag dig, sus igennem gokartbanen og hvis dit mod. 

Hurtigere priser er ikke set før

Har prisen det med at køre fra dig? Det skal du ikke være bange for her. Prisen starter nemlig helt nede fra 100 kr. og op til 700kr per person alt efter, hvor mange personer du vil suse forbi på gokartbanen, og hvor lang tid dine konkurrenter kan holde til at blive presset på banen. 

Hvor skal jeg køre hen?

Events Danmark

hos events Danmark skal du ikke lede længe, før du finder en gokartbane i nærheden af dig. Vi har samlet gokarthaller og gokartbaner både i Midtjylland, Jylland, på Sjælland og på Fyn. Du finder gokartbaner i store gokart byer så som Ballerup, København, Roskilde og Århus. Der findes både udendørs og indendørs gokartbaner, så der er ingen undskyldninger for ikke at komme afsted og give den gas. 

Jo flere jo bedre

Der kan være alt fra 2 gokart og helt op til 20 gokart på en bane på samme tid. Du finder her på siden eventcentre med nogle af de længste baner i Danmark med en længde på op til 1 km.  Go karting er for alle også børn, så tøv ikke med at inviter familien med til et ræs.

3, 2, 1.. finish

Der er massere af muligheder for, hvor lang tid du kan booke en bane. Skal du træne op til Le Mans, hvor disciplin og udholdenhed er vigtige egenskaber, kan du race igennem på en bane i op til 3 timer. Du kan også nøjes med at booke en bane i 20 min, men husk tiden suser forbi. når man har det sjovt. 
 
Flere af vores eventcentre tilbyder også andre fede events, som hæver blodtrykket et ekstra gang. Find bl.a. Paintball, Escape Room og firmaevents. Besøg siderne og saml alle dine oplevelser et sted. 

Ballerup eventcenter

Skive gokart