Rodeotyr

Lej en rodeotyr til din næste fest

Gadefest, firmafest, polterabend, temafest – eller noget helt andet? Skab et mindeværdigt event, som gæsterne vil snakke om mange år fremadrettet – lej en rodeotyr!

Hvis du vil leje en rodeotyr til en aktivitet eller begivenhed, kan du finde forskellige udlejningsvirksomheder, der tilbyder leje af denne sjove aktivitet. Vi har samarbejdspartnere indenfor mange forskellige udlejningsvirksomheder, og kan helt sikkert hjælpe dig med, at finde et eventbureau nær dig, som tilbyder udlejning af rodeotyr.

Hos de fleste steder er det også muligt, at tage hen til selve eventstedet og afholde sit arrangement. Uanset om du ønsker at leje rodeotyr hos et eventbureau, eller om det skal komme hjem til dig, kan vi hjælpe dig med at finde et sted nær dig, der tilbyder udlejning af rodeotyr.

Sikkerhed i højsædet

Rodeo-ridning kan være en potentiel farlig aktivitet, hvis ikke at I er blevet instrueret i sikkerhedsforanstaltningerne ved aktiviteten. Når du skal vælge en udlejningsvirksomhed er det vigtigt at overveje sikkerheden og kvaliteten af rodeotyren.

Gennem os kan du vælge en pålidelig udbyder, der vil sørge for, at sikkerhedsforanstaltningerne altid overholdes, og at alle deltagere er opmærksomme på risiciene og nødvendige sikkerhedsregler. 

For altid at have sikkerheden i højsædet er det vigtigt med en instruktør med erfaring med at styre rodeotyren. Er der potentielle problemer, er det nødvendigt at sænke farten, eller er det nødvendigt at stoppe dyret, så er der en instruktør, der forsvarligt overholder sikkerheden. Instruktøren hjælper også med at sikre, at rodeotyren er installeret og opsat korrekt på en fast og jævn overflade.

Det anbefales også at undersøge hvornår rodeotyren sidst blev inspiceret og vedligeholdt, og om der tidligere har været nogle problemer med tyren.

Det er vigtigt at sikkerheden altid er i højeste prioritet. Ved at tage disse forholdsregler kan du minimere risikoen for skader og sikre, at alle deltagerne kan have en sjov og sikker oplevelse på rodeotyren.

Hvad koster leje af rodeotyr

Prisen for udlejning af rodetyr afhænger af flere faktorer. Prisen varierer ud fra om I tager ind til selve eventcentret for at holde jeres arrangement, eller om I ønsker at leje rodeotyren privat, samt antal personer og varighed af arrangement. Prisen afhænger også af, om I selv afhenter rodeotyren, eller om I ønsker levering.

Mange udlejningsvirksomheder tilbyder pakkeløsning, men det er også muligt at få skræddersyet tilbud, ud fra jeres specifikke ønsker.

Hold et event, som I vil huske mange år fremadrettet. Find leje af rodeotyr hos os.

Indhent et tilbud