Paintball Skive

Adrenalin fyldt spænding og sjov venter jer ved Skive Gokart & Paintball i Midtjylland. Tag på en fantastisk tur i skønne omgivelser, til et spil professionelt paintball. 

Det bedste paintball i Midtjylland

Hos Events Danmark finder du eventcentre der tilbyder paintball events med mere end 30 års erfaring. Det betyder dog ikke de dvæler i fortiden, der er nemlig et stort udvalg af nydesignet baner, samt en altid innovativ tilgang der sikre det nyeste udstyr i branchen.  Du kan forvente et højt serviceniveau og top motiveret instruktører, der bestræber sig på at levere den bedste oplevelse til dig hver gang.
 

I byen Skive placeret centralt i Midtjylland, finder vi Skive Gokart & Paintball. Stedet er kendt for sine fantastiske udendørs paintball baner og dygtige instruktører, der sammensat sikre at du får en fantastisk dag, hvad end det er med kollegaer, venner eller familie. 

Paintball bliver spillet med harmløse frugtfarve kugler, og selvom det måske godt kan give et lille smæld når man bliver ramt, er paintball et ellers harmløst action pakket spil. 
På paintballbanen er du sikret en masse action og adrenalin i blodet, men tag dig i agt for fjenden, de gemmer sig i hver en krog. 

Du er blevet ramt af en god pris

Du kan være sikker på en god paintball pris samtidig med en top service med det nyeste udstyr hos Skive Gokart & Paintball 

De har skudt deres priser helt i bund og har samlet flere forskellige pakker, der kan tilpasses efter jeres behov.

Prisen variere helt nede fra 160 Kr. til 395 kr. per person, alt efter hvad dit behov er for tid og antal kugler. 

Du finder de præcise priser på deres hjemmesider her: skivegokart.dk/paintball

To paintballspillere igang med et spil
Skive Gokart og paintball logo
gokart ræs

Hvor skyder jeg henne?

Events Danmark

Ved Skive Gokart & Paintball, spilles Paintball på en af deres 3 baner. Banerne består af en mindre bane på asfalt og to stører på græs med flere former for kamuflage muligheder. De to græs baner kan lægges sammen til en stor bane på 7000m2. På den måde er der hverken et arrangement der er for småt eller for stort, til deres faciliteter. 

Banerne er yderligere udstyret med projektør lys, så der er mulighed for events selv om natten. Specielt paintball om natten, er populært på deres mindste bane, hvor man kan få et intenst og anderledes game. 

Banerne er tæt besat med diverse skjul, huse, tønder, net, biler, halmballer m.m. Så der er rig mulighed for at skjule sig eller rykke frem mod modstanderen. Der kan spilles op til 50 personer ad gangen.

Der spilles altid i ny vasket camouflage dragter og huer. Med nypudset, antidug behandlede masker. Og vi spiller med utrolig driftssikre stippmann paintballing geværer.

Indhent et tilbud